Тежка катастрофа между такси и лека кола Опел Корса“ блокира снощи кръстовището на

...
Тежка катастрофа между такси и лека кола Опел Корса“ блокира снощи кръстовището на
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в София снощи. Петима са ранени

Тежка катастрофа сред такси и лека кола „ Опел Корса “ блокира снощи кръстовището на булевардите " България " и " Тодор Каблешков "  в столицата, заяви Нова тв. Инцидентът е станал към 21.00 ч.

Петима души са потърпевши, каза комисар Тенчо Тенев, шеф на „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи. На място са пристигнали три коли за спешна помощ, екипи на полицията и пожарната.

Таксито е пътувало по бул. „ България “ към Околовръстния път, а другият автомобил – в противоположната посока и е желал да завие наляво по бул. „ Тодор Каблешков “. Таксито минало на чернено и е блъснало странично опела. Шофьорът на таксито е тестван за алкохол и резултатът бил негативен.

Тежко потърпевши са пасажерът и водачът от опела. Ранени са двама алжирци, които пътували в таксито. Всички са откарани за прегледи в болнични заведения.

22-годишен мъж е тежко пострадал при злополуката, потвърди говорителката на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) Катя Сунгарска.  Раненият е с черепно-мозъчна контузия и голям брой тежки пострадвания и разкъсвания. Закаран е във Военномедицинска академия “.

Вторият ранен е 20-годишен, има пострадване на главата и подозрение за комоцио. Той е откаран в „ Пирогов “. 

Други двама са с по-леки пострадвания. Шофьорът на таксито е с охлузни рани, леко потърпевш и не се е налагало да бъде признат в болница.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР